Tillbakablick 2015 & framtidstro

2015 passerade och det är alltid lika nyttigt (och kul) att blicka tillbaks på vad   som hänt, vad var bra och vad kan göras bättre.

Jag bakade mycket fredagskakor, och däremellan år jag lchf. Och chips. Och godis. Och så lite lchf igen... Dennis sjukdomar var i fokus och trots ett stort antal undersökningar kom ingen riktigt underfund med hans ofantliga trötthet.
27 december fick han dock svar att han är allergisk mot ägg, laktos, och gluten och så lägg på diabetes och hypotereos på det. 2016 hoppas vi blir det friska året.

Jag var på två begravningar. Inget dop och inget bröllop. Bjud mig gärna 2016 😁.

Hockeyn var i fokus såklart, men Theo längtade tillbaka till MHC och kom tillbaka dit efter sommaren. Vi fick billigare bensinräkning.

Vi bytte hus. Renoverade. Theo fick en egen övervåning. Ted fick stort rum. Vi fick superbillig månadskostnad. Alla nöjda.

Vi var på husvagnssemester på Bullerby Cup. Köpte husvagn, renoverade rubbet. Campade. Note to myself-gör aldrig om!
Just det, vi sålde husvagn också..😉

Jag var deppig i mars och glad i april, jag vann massor tävlingar och bunkrade gratisgrejer på hög. Jag fick helt plötsligt fobi för att åka hiss och jag började träna på gym.
Och så slutade jag på gym.

Theo drog till Finland och spelade hockey i april, i juni lös regnbågen och det var en lyckodag, i juli åkte vi till Sthlm och till Göteborg och så var det hockeyläger däremellan.
Hösten kom och vintern likaså och den älskade vardagen fortlöpte.

2016 är det utmaningar och våga-på som gäller. 
Om några veckor börjar jag plugga 50% samtidigt som jag jobbar 80...
Ted ska åka själv iväg på hockeyläger i sommar. Jag har flera saker jag ska bli bättre på genom att utmana mig själv. 

Och så ska jag äta nyttigare, gå längre promenader, spara pengar, köpa mindre kläder och bara titta på mobilen en kvart per dag. 
Jag börjar imorrn. Eller på måndag. Eller föressten då är ingen bra dag. Nästa måndag. Kanske. Antagligen. Förmodligen.

Puss och gott nytt år!